Beställ ett porträtt av mig

Beställ ett unikt porträtt på din fina hund, katt, häst eller ett annat gulligt husdjur tecknat med omsorg. Eller beställ ett porträtt på en kär familjemedlem eller vän att ge bort som gåva. Du väljer själv vilken teknik du vill ha porträttet tecknat eller målat med. Jag erbjuder teknikerna blyerts, färgpenna, kol eller akvarell. Porträttet blir tecknat/målat på ett papper av god kvalité och med bra konstnärsmaterial. Fotot du ger mig att avbilda är av högsta betydelse för det färdiga resultatet. Ju bättre foto desto bättre porträtt, därför är det viktigt att du tillhandahåller ett foto med bra ljus, ingen blixt och hög upplösning så att alla detaljer blir så tydliga som möjligt. Fråga mig om du är osäker.

Om du vill ge bort ett porträtt som gåva kan du även få ett snyggt presentkort att ge bort, så kan din vän självt ta konakt med mig och beställa sitt porträtt efter egna önskemål.

Det är inget köptvång när du beställt ett porträtt. När porträttet är färdigt mailar jag dig en bild av det därefter överför du betalningen till mig och när jag ser att det kommit skickar jag porträttet. Porträttet skickas säkert förpackat och fint inslaget till din dörr/postkontor beroende på storlek.

OBS. Ram ingår ej.

 

Du är välkommen med din beställning genom att använda formuläret nedan, så återkommer jag till dig.


(Lämna tom)

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)